Affiliate marketing revolutie oplichting

Affiliate marketing revolutie oplichting?

Affiliate marketing revolutie oplichting? Op deze pagina ga ik je precies uitleggen dat het geen oplichting is. Ik snap als je voor de eerste keer op de website van internet succes gids komt dat je denkt weer zo’n gast die beweert dat je makkelijk geld kan verdienen. Meestal is dit ook zo, maar deze keer niet!

Jacko Meijaard de eigenaar van internet succes gids beweert niet dat je met één klik op de muis al geld kan verdienen online. Nee je moet echt werken.

Affiliate marketing revolutie oplichtingIs de affiliate marketing revolutie oplichting?

Absoluut niet!!! Uit ervaring kan je vertellen dat als je deze cursus gaat volgen dat je echt geld gaat verdienen. Maar dit ligt grotendeels aan jezelf. Natuurlijk gaat hij je precies vertellen hoe je geld kan verdienen online en hij laat je precies zien hoe, maar je moet het zelf doen.

Mijn ervaring met het affiliate marketing revolutie: Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met deze training, en nog steeds ben ik lid, de training wordt regelmatig goed vernieuwd door Jacko. Mijn ervaring met de training is zeer positief.

En het leuke van deze training is dat je gelijk lid bent van de community waar duizenden leden lid van zijn. Met alle leden proberen we dat iedereen die de training heeft gedaan mee te helpen echt veel geld te verdienen.

Hieronder lees je mijn review.

Affiliate marketing revolutie review

Net als alle andere leden van internet succes gids ben ik erg positief over deze training, maar wat ga je nu precies leren. Op de pagina review internet succes gids ga ik ik uitgebreid uitleggen wat je gaat leren en hoe de cursus eruit ziet.

Hier dan even in het kort: Als je begint aan de training ontvang je de inlogcodes voor de community, op deze community staat ook de training van maar liefst 69 video’s. In de eerste video gaat Jacko Meijaard je precies uitleggen wat je gaat leren en hoe je er geld mee verdient. In video 2 ga je direct aan de slag.

Je kan in de community precies zien welke video’s je hebt bekeken en welke nog niet. Aan het einde van de Cursus heb je:

  • Een affiliate product om te promoten.
  • Een eigen domeinnaam
  • Een eigen WordPress website
  • Een gerichte bezoekers.

Dit samen kan voor € 250,- of € 1000,- per maand zorgen.

Lees hier onze uitgebreidere review internet succes gids. 

->> Bekijk het gratis en live webinar van Jacko Meijaard. 

internet succes gids webinar

Reageren op dit artikel kan helemaal onderaan deze pagina. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Affiliate marketing revolutie oplichting?”