Geld verdienen online ervaringen

Geld verdienen online ervaringen?

Geld verdienen online ervaringen? Er zijn heel veel online aanbieders die je willen vertellen hoe je snel en makkelijk geld kunt verdienen. Helaas bestaat makkelijk en snel geld verdienen in de meeste gevallen niet. Ook ik was regelmatig op zoek naar manieren hoe je geld kun verdienen en het liefst een paar duizend per maand. In al die jaren dat ik nu online bezig ben heb ik honderden euro’s besteed aan cursussen. Naïef dat ik was. Maar gelukkig veel geleerd.

Op deze pagina ga ik vertellen over hoe je wel online geld kunt verdienen. En nee dit gaat niet vanzelf. Je dient wel wat moeite ervoor te doen. Ook ga ik je uitleggen wat je wel en niet moet doen als je echt online geld wilt verdienen.

Geld verdienen online ervaringen?

Mijn verhaal in het kort: 

Ik heb een hoop fouten gemaakt door verschillende manieren van geld verdienen uit te proberen. Ik heb eigen websites gehad met eigen digitale producten verkocht, ik heb mee gedaan aan spaarprogramma’s en heb Enquête’s ingevuld voor geld. Daarnaast heb ik nog internationaal geprobeerd om geld te verdienen met affiliate marketing. Dit laatste is perfect mits je heel goed de Engelse taal beheerst. Hier later meer over. 

Met sommige verdienmodellen had ik succes, en sommige leverde helemaal niets op. Zoals Enquête’s invullen en spaarprogramma’s zoals euroclix.nl Als het een beetje meezat verdiende je er € 10,- in de maand mee.

Wat wel werkt!!

Ongeveer 2 jaar geleden kwam ik op de website van internetsuccesgids.nl terecht en dit was weer een schreeuwende website die letterlijk schreeuwde om klanten. Grote rode titel met woorden die weer te mooi waren om waar te zijn, maar dan anders. Hier stond “24 Jarige MBO’er Verdient Overal Ter Wereld Honderden Euro’s Per Dag, Dankzij Het Internet” Dit is geen belofte dat ook jij dit gaat verdienen, maar een titel dat het ka.  En als je dan verder leest, lees je het verhaal van Jacko Meijaard. Het verhaal boeide mij om ook verder te lezen.

Research: 

Mijn interesse was gewekt om verder te lezen, dus heb ik mij aangemeld voor de nieuwsbrief en kwam toen op de verkooppagina van Jacko Meijaard terecht. Hier liet hij bewijzen zien dat hij echt zoveel geld verdient met internet. Dit kan natuurlijk fake zijn. Ik was niet per direct geïnteresseerd om zijn cursus te volgen maar interesse was er wel naar zijn manier van online geld verdienen.

Na goed research doen en zoeken op het internet naar Jacko Meijaard of de internet succes gids ervaringen kwam ik op het forum van internet succes gids zelf terecht waar al zijn klanten met elkaar communiceren over problemen maar ook over succes verhalen. Honderden mensen die allemaal Jacko’s cursus hadden gevolgd waren op dit forum aanwezig, sommige met kleine succesjes en andere met grote successen.

Jacko Meijaard stond laatst nog in een artikel op het AD.nl over zijn business en over hoe hij begon met € 250,- euro per dag te verdienen via het internet. Dit zegt natuurlijk ook genoeg. ( lees artikel)

Deze cursus moet goed zijn, dat kan haast niet anders!

En ja hoor ik had de cursus besteld. En gelukkig maar, ik heb nu inmiddels 4 websites met allemaal kleine succesjes. Ik hoef geen producten in te kopen of te maken, maar ik promoot puur producten van andere bedrijven en verdien hiermee een commissie. Blij dat ik deze cursus hebt gevolgd.

Ik heb een review geschreven over de internet succes gids. Hierin lees je alles over de cursus wat je precies gaat leren en hoe dit succesvol kan zijn. Lees hier de internet succes gids review. 

Conclusie van dit artikel.

Ik heb een hoop geleerd op internet van verschillende cursussen of programma’s maar het meeste heb ik geleerd van Jacko Meijaard van het internet succes gids. Als ik een cursus moet aanraden is dit dé cursus. Meer heb je echt niet nodig.

Wat je niet moet doen, is starten met spaarprogramma’s of website die je leren beleggen ivm risico en veel geld. Maar als je dus veilig en vertrouwd geld wilt verdienen via internet, start dan vandaag nog met de internet succes gids.

Had je wat aan dit artikel en wil je graag reageren, dan kan dat onderaan deze pagina. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *