Hoe kan ik Guldens kopen?

Hoe kan ik Guldens kopenHoe kan ik Guldens kopen? De Gulden is terug van weggeweest en beter dan ooit! De gulden is het ook een cryptocurrencie net als de Bitcoin. De waarde van de gulden stijgt of daalt net als de Bitcoin, dit betekent dat je dus ook kan investeren in de coin. De Amsterdammer Rijk Plasman (32) is de oprichter van de gulden coin.

Wat kan je nog meer met de Guldencoin.

Nu kan je nog investeren in de Gulden, de Gulden is redelijk stabiel en staat nu op een waarde van
€ 0,2308  euro per Gulden. Zelf heb ik voor € 500,- aan guldens gekocht toen de gulden € 0,0225 waard was. (reken maar uit!!)

In de toekomst denk ik dat de Gulden nog flink gaat stijgen. Dus investeren kan nog steeds. Je kan heel makkelijk Gulden kopen met de app maar dat leg ik je later uit.

Harm van Wijk: Eigenaar van beleggen.com wil je graag alles vertellen over de bitcoin en hoe je maandelijks een rendement van 20% pakt

hoe kan ik bitcoins kopen?

Wat kan je nog meer? De bedoeling van de Cryptocurrencies is natuurlijk dat je ermee kan betalen. Met de Gulden is dit veel makkelijker dan met de Bitcoin. Je kan betalen op verschillende webshops, winkels maar zelfs broodjes zaken. Het is natuurlijk de bedoeling dat steeds meer ondernemers de Gulden coin gaan accepteren. Hoe meer mensen de coin gaan gebruiken hoe waardevoller de Gulden wordt. Dus een prima investering!!

Hieronder de waarde van de Gulden Euro en BTC (live.)

Hoe kan ik Guldens kopen?

Gelukkig hebben ze met het oprichten van de Gulden gekeken naar gebruiksgemak. Met de Gulden kan je simpel en snel bestellen gewoon veilig en vertrouwd met ideal. Dit kan tot € 50,- per week. Wil je meer investeren dan kan dit via litebit.eu, hiervoor moet je wel een Gulden wallet hebben met een ontvangstadres.

Guldens kopen.

Stap 1. De Gulden heeft een eigen wallet, deze kan je makkelijk downloaden op Playstore of op de website van Gulden zelf. Klik dan hier.  https://gulden.com/nl/download

Let op: Vergeet niet als je een wallet aanmaakt krijg je ook een herstel zin. Deze herstel zin is ontzettend belangrijk. Is je telefoon gevallen en niet meer te gebruiken dan ben je al je Guldens kwijt als je de herstel zin niet meer hebt. Dus bewaar deze goed.

Stap 2. Gulden kopen? Je kan elke week tot € 50,- Guldens kopen met de app. Als je meer wilt kopen kan dit met bijv. litebit.eu Ik heb zelf een Android telefoon en hiermee kan ik simpel met de Gulden app Gulden kopen met Ideal.

Android: Je gaat dan naar de app en dan ga je naar ontvangen, je klikt dan op de QR code en zit dan bovenaan koop. Klik daarop en je kan simpel een bedrag uitkiezen en betalen met Ideal.

Hoe kan ik Guldens kopen

iOS: Deze app werkt iets anders dan Android. Waarom weet ik niet maar in de toekomst komen ze nog met een update.

Je doet eigenlijk hetzelfde als bij de Android, alleen als je op de QR code klikt moet je deze naar je toe mailen. Als je het mailtje binnen hebt gehad moet je het ontvangstadres even kopiëren (GcQg9h4KfCa58Gjd9QpBqyHvQ9SvEWDJ73 ) dan ga je naar de website van https://gulden.com/nl/ en kan je simpel de Gulden coin bestellen. Eenmaal besteld dan is dit bijna direct zichtbaar op je app.

Het mooie van Gulden is dat je via de App gewoon kunt uit betalen door je IBAN in te vullen, meestal staat het de volgende dag op je rekening.

Harm van Wijk: Eigenaar van beleggen.com wil je graag alles vertellen over de bitcoin en hoe je maandelijks een rendement van 20% pakt

hoe kan ik bitcoins kopen?

Reageren op dit artikel kan helemaal onderaan deze pagina.

Home