internet succes gids

Internet Succes Gids? Leer echt online geld verdienen!!

Internet Succes Gids? Leer echt online geld verdienen!! Even een pagina niet over de bitcoin of andere cryptocurrencies, maar over de internet succes gids. Een cursus die ik onlangs heb gevolgd hoe je echt geld kan verdienen online. Geen onzin!! Op deze pagina wil ik je laten zien wat ik heb geleerd en hoe je dus geld kan verdienen door middel van affiliate marketing. Wil je meer weten? Lees dan verder. (aanrader)

internet succes gidsReview Internet Succes Gids.

Jacko Meijaard eigenaar van de internet succes gids is er jaren geleden achter gekomen hoe je op een leuke en simpele manier geld kan verdienen met het promoten van producten van andere bedrijven.

Jacko heeft besloten om dit aan de rest van Nederland te vertellen en heeft er een super mooie online training van gemaakt zodat echt iedereen dit kan. Zelfs ik was erg enthousiast over deze training, en ik zal je vertellen waarom.

Eerst ga ik je vertellen hoe je geld kan verdienen met deze training en daarna wat je precies moet doen.

Jacko meijaard eigenaar van internetsuccesgids.nl wil je graag vertellen hoe je echt geld kan verdienen met internet. Lees HIER zijn verhaal.

->> Bekijk het gratis en live webinar van Jacko Meijaard. 

Wat ga je leren: 

Er zijn hier in Nederland al heel wat mensen die hun geld verdienen met Affiliate Marketing. Affiliate marketing betekent dat jij producten moet gaan promoten van andere bedrijven. Jij adviseert mensen/bezoekers om ergens iets te kopen, die mensen bestellen door jou advies een product, en jij ontvangt hiervoor commissie.

Bijv. Ik weet dat Piet een koffer wilt kopen, ik adviseer Piet over een koffer winkel, Piet gaat naar die winkel en koopt een koffer. Ik ontvang van de koffer winkel 10% of meer commissie. 

Je hebt hiervoor nodig:

 • Een domeinnaam.
 • Een eigen website.
 • Een unieke affiliate link.
 • En gerichte bezoekers.

Als je deze vier hebt kan je al aardig wat geld verdienen. Als ik het kan kan echt iedereen het.

Met de training van internet succes gids ga je met 30 video’s leren hoe ook jij dit kan doen, je kan precies zien welke modules je hebt gehad en welke je nog moet doen. Zorg gewoon dat je alle modules gehad hebt en je kan geld verdienen. Lees meer onder de afbeelding.

Jacko meijaard eigenaar van internetsuccesgids.nl wil je graag vertellen hoe je echt geld kan verdienen met internet. Lees HIER zijn verhaal.

->> Bekijk het gratis en live webinar van Jacko Meijaard. 

Internet Succes Gids

Review Internet succes Gids modules.

Zelf ben ik al een tijdje bezig met deze training, en dankzij deze training heb ik nu deze website.  Hierboven zie je een screenshot van mijn account. De groene vinkjes zijn de modules die ik toen had gevolgd. Ik heb ze nu allemaal gedaan. En met succes!!

Als je de training wilt gaan volgen dan wordt je ook automatisch lid van het internet succes gids forum. Hier kan je kletsten met duizenden andere leden. Ook als het je niet lukt of als je graag wilt weten wat ze van je website vinden dan kan je dit gewoon vragen.

->> Bekijk het gratis en live webinar van Jacko Meijaard. 

De modules.

Het werkt heel simpel, begin gewoon bij “bekijk dit eerst” hier wordt alles uitgelegd wat je moet doen. Daarna ga je naar instructie 1

Instructie 1: Hier staan 3 video’s over domeinnaam en hosting. Domein naam registreren en de website (wordpress installeren. )

 1. Domeinnaam en webhosting registreren.
 2. Domeinnaam + Hosting geregistreerd.
 3. WordPress installeren.

Instructie 2: Hier staan 5 video’s, hier leer je om je instellingen van je website goed te zetten.

 1. Algemene instellingen.
 2. Pagina’s en berichten.
 3. Thema aanpassen.
 4. Overview.
 5. Aanmelden Daisycon.

Instructie 3: Ook weer 5 video’s over SEO ( search engine optimization. ) Dus wat moet je doen om gericht bezoekers te krijgen met Google over ander zoekmachines.

 1. SEO inleiding.
 2. SEO principe.
 3. Zoekwoorden vinden.
 4. SEO Analyse.
 5. Afbeeldingen SEO.

Instructie 4:  Hier staan 2 video’s hoe je een verdienmodel moet toepassen en hoe je een nieuw bericht moet maken.

 1. Verdienmodel toepassen.
 2. Nieuwe berichten.

Instructie 5:  Hier staan 4 video’s over email marketing. Om het uiterste uit je website te halen kan je ook nog email marketing toepassen. Door mensen te laten inschrijven voor de nieuwsbrief kan je nog meer verdienen met je website.

 1. Emailmarketing introductie.
 2. Email adres aanmaken.
 3. Het email adres verifiëren.
 4. Mailinglijst maken.

Instructie 6:  Nog meer verdienen met leadpages.

 1. Leadpages introductie.
 2. Leadpage integratie.
 3. Leadbox Maken.
 4. Leadbox integreren op website.
 5. Bedankt pagina.

Dit is slecht een deel van de hele training. Totaal staan er 69 video’s op, volg gewoon wat Jacko doet en het komt helemaal goed. En zeker niet denken dat je jij het niet kan, want als ik het kan kan jij het ook. Je doet gewoon wat Jacko laat zien in de video’s en je eerste online business staat online.

Jacko meijaard eigenaar van internetsuccesgids.nl wil je graag vertellen hoe je echt geld kan verdienen met internet. Lees HIER zijn verhaal.

->> Bekijk het gratis en live webinar van Jacko Meijaard. 

Hoelang voordat je geld verdient.

Als je deze cursus begint ben je ongeveer week bezig om de training af te ronden en je website online te hebben. Hiermee verdien je dan nog geen geld, wat je nodig hebt zijn gerichte bezoekers.

Het ligt een beetje aan het onderwerp en aan hoe snel je hoog staat in Google voordat je geld verdient. Dit kan weken duren maar ook maanden. Je moet dus veel geduld hebben, maar dit geduld en doorzettingsvermogen wordt vaak beloont met € 500,- tot wel € 2500,- per maand. Dus echt de moeite waard.

Als je het eenmaal door hebt hoe dit werkt krijg je er geen genoeg van, je komt in een hele andere wereld terecht met meer geld, meer luxe en meer vrije tijd.

Toch liever handelen in bitcoins of andere cryptocurrencies, dan heb je zeker gelijk. Het bovenstaande is leuk en zeker als je er een leuk maand bedrag uithaalt. Met de cryptocurrencies kan je natuurlijk ook snel geld verdienen maar ook verliezen. Met de bovenstaande cursus kan je alleen maar verdienen maar niks verliezen. De keuze is aan jou.

Op de vraag kan je geld verdienen met internet succes gids zeg ik volmondig JA absoluut. Iedereen kan dit je moet het alleen even weten en je moet het echt volhouden.

->> Bekijk het gratis en live webinar van Jacko Meijaard. 

internet succes gids webinar

Internet succes gids oplichting?

Absoluut niet, ik heb de training zelf nog gevold en ben natuurlijk samen met duizenden andere ook lid van het internet succes gids forum. Het forum is dagelijks actief en de cursus wordt ook regelmatig geupdate. Daarnaast staat Jacko gewoon bij de Kamer van koophandel ingeschreven. Dus op de vraag is affiliate marketing revolutie oplichting. Absoluut niet!!

Daarnaast is Jacko erg behulpzaam en geeft hij altijd snel antwoord op je vragen of opmerkingen.

Oordeel zelf en kijk GRATIS zijn live webinars. 

Wil je reageren op dit artikel dan kan dit helemaal onderaan deze pagina.