Over mij

Leuk dat je op mijn website bent gekomen, ik ben Jeroen en ik investeer al een jaar in Bitcoins en andere cryptocurrencies. Ik zie het als een soort spel die ik graag win. Vooral de met de Gulden ben ik veel bezig. Even wat over mij.

Hoe kan ik bitcoins kopenOver mij.

Al jaren ben ik bezig met manieren om te geld te verdienen met bijv. beleggen maar vooral ben ik de laatste jaren bezig geweest met het maken van verschillende websites waar ik mijn geld mee kan verdienen, het geld wat ik verdien investeer ik weer de cryptocurrencies zoals de Gulden en de bitcoin.

Inmiddels heb ik al 8 website’s Daarnaast heb ik nog een fulltime baan als administratief medewerker bij een inkoopvereniging. Ik hoop met mijn website’s een fulltime inkomen te creëren zodat ik mijn baan kan opzeggen.

Natuurlijk heb ik verschillende cryptocurrencies die dit straks mooi kunnen opvullen. Ik hou er niet van om mensen te laten zien wat ik verdien, maar ik kan wel vertellen dat ik het goed heb, en als jij wilt investeren in de cryptocurrencies of graag geld wilt verdienen met je website raad ik dit echt aan.

Je moet natuurlijk wel even weten wat je moet doen.

Wil je ook graag leren om zelf een website te maken en hiermee ook geld verdienen. Klik dan hier en lees alles over het internet succes gids. 

Harm van Wijk: Eigenaar van beleggen.com wil je graag alles vertellen over de bitcoin en hoe je maandelijks een rendement van 20% pakt

hoe kan ik bitcoins kopen?

Koffer kopen? Bekijk ook onze website koffersale.nl