Waarom de meeste mensen falen met online geld verdienen

Waarom de meeste mensen falen met online geld verdienen?

Waarom de meeste mensen falen met online geld verdienen? Dat is een hele goede vraag en uit ervaring weet ik precies waarom dat is. Inmiddels ben ik ook al een aantal jaren bezig met affiliate marketing en weet gelukkig precies hoe het moet en hoe het werkt.

In Nederland en op Google zijn dagelijks honderden soms wel duizenden mensen op zoek naar manieren om geld te verdienen online.  Eerlijk gezegd heb ik dit ook gedaan en waarschijnlijk heb jij ook gegoogeld en ben je op deze pagina terecht gekomen.

De beste manier van geld verdienen online  (vind ik) is affiliate marketing, je hebt geen eigen product nodig en je verdient gewoon een goede commissie.

Waarom de meeste mensen falen met online geld verdienenWaarom de meeste mensen falen met online geld verdienen?

Van de honderd mensen die dagelijks zoeken falen er gemiddeld 99. Dat is natuurlijk heel veel. Dit komt omdat:

  1. De mensen al snel denken dit is te mooi om waar te zijn dus dan is dit ook zo en klikken weer weg.
  2. Mensen vinden het in eerste instantie te moeilijk terwijl dat echt niet is. (echt iedereen kan dit)
  3. De grootste reden is doorzettingsvermogen.  Je kan nu zeggen dat je doorzettingsvermogen hebt, maar je gaat straks veel doen in een korte tijd en waarschijnlijk zonder resultaat.

Liever investeren in bitcoins of andere cryptocurrencies. Klik dan hier.

Geen doorzettingsvermogen.

Ik weet er alles van ik heb verschillende website’s weg gedaan omdat het te lang duurde voordat ik geld verdiende. Ik wist precies wat ik moest doen maar als ik eenmaal begin aan een website en ik heb na een maand nog geen resultaat verkocht ik de website of deed de website gewoon weg.

Dankzij de cursus van Jacko Meijaard en het forum waar ik dagelijks op kijk zag ik dat mensen die probeerde om geld te verdienen online het vaak hadden over doorzettingsvermogen en dat dit de grootste valkuil is.

Ik zag bewijzen voorbij komen van mensen die niet opgeven en dat ze na een paar maanden hard werken hun eerste commissie ontvingen.

Dus een bewijs dat het echt kan en een bewijs dat je niet moet opgeven. Wat je echt moet onthouden is dat je niet na een week al geld verdient maar na een maand of twee maanden pas je eerste commissie ontvangt. Vanaf die tweede maand gaat het dus beter.

Als ik weer even terug kijk op het forum van Jacko Meijaard zie ik zelfs dan mensen 500 of 1000 euro per maand bij verdienen met affiliate marketing.

Nu je weet wat dus erg belangrijk is, zal ik je nu vertellen hoe je geld kan verdienen zonder eigen product maar met affiliate marketing.

Sneller geld verdienen kan met de bitcoin of andere cryptocurrencies. Je kan snel verdienen maar ook snel geld verliezen. Daarom is het zo belangrijk dat je precies weet wat je moet. Lees even de website van Harm van Wijk ( eigenaar beleggen.com 

Harm van Wijk: Eigenaar van beleggen.com wil je graag alles vertellen over de bitcoin en hoe je maandelijks een rendement van 20% pakt

hoe kan ik bitcoins kopen?

Wil je reageren op dit artikel dan kan dit onderaan deze pagina.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Waarom de meeste mensen falen met online geld verdienen?”