Wat is een goede domeinnaam?

Wat is een goede domeinnaam?

Wat is een goede domeinnaam? Een goed blog begint bij een goed domeinnaam. Op deze pagina ga ik je alles vertellen over het uitkiezen van het juiste domeinnaam voor je blog. Je kan natuurlijk gratis bloggen op blogger.com maar veel beter is natuurlijk bloggen op je eigen domeinnaam en je eigen hosting.

Wat is een goede domeinnaam?

Op deze pagina gaan we het perfecte domeinnaam uitkiezen voor jou blog. Ik weet niet waar je over wilt gaan schrijven maar ik ga je voordoen hoe je aan een goed domeinnaam komt.

Op deze pagina.

  • Wat is het perfecte domeinnaam voor je blog.
  • Waarom is het belangrijk om een gerelateerd domeinnaam te kiezen. (zelfde onderwerp als je blog)
  • Waar kan je het beste en het goedkoopste een domeinnaam bestellen en wat kost dat.

Voordat je verder gaat met lezen of misschien wel weg klikt om een gratis blog te starten wil ik je eerst vertellen dat je veel beter scoort met een eigen domeinnaam en dat dit maar € 3,99 euro kost per jaar. Dus zeker de moeite waard om verder te lezen en het meeste uit je blog te halen.

Als je gaat beginnen met affiliate marketing dan is een domeinnaam de eerste stap naar succes en erg belangrijk. Volg de online Cursus en leer alles over geld verdienen als blogger. 

Wat is het perfecte domeinnaam voor je blog.

Een goed domeinnaam is de eerste stap naar succes met je blog, het is daarom belangrijk dat je goed nadenkt voordat je een domeinnaam besteld. De volgende stap is natuurlijk de hosting, dit is ook erg goedkoop maar dit moet je hebben om de software van je blog op te zetten.

Om een goed domeinnaam te bestellen moet je kijken naar je concurrentie en natuurlijk waar wordt veel op gezocht en is nog vrij. Dit is dus precies wat we gaan doen.

Waar wordt veel op gezocht. 

Google is ontzettend belangrijk, als er geen Google was zouden alle blogger geen of maar weinig geld verdienen. Het is dus belangrijk dat je weet waar je bezoekers naar zoeken als je wilt dat ze op je blog komen. Wat is dus een goede domeinnaam, dat gaan we nu bekijken.

Als voorbeeld wil ik graag gaan bloggen over afvallen.

Het domeinnaam afvallen.nl zal hierbij perfect zijn maar zonder te kijken weet ik dat het domeinnaam al bezet is. We je kan doen is simpel, Bij Google adwords zoekwoord planner kan je precies zien hoeveel mensen zoeken naar gerelateerde woorden of zelfs zinnen over afvallen. Hieronder een screenshot: Je ziet hier een lijst met gerelateerd zoekwoorden met daarnaast een gemiddelde van zoekopdrachten.

Als je kijkt bij kilo per week afvallen zie je dat hier gemiddeld 100- 1000 keer per maand naar wordt gezocht in Google en in Nederland. Dit kan best een mooi domeinnaam zijn aangezien de concurrentie laag is.   Als het domeinnaam kiloperweekafvallen.nl vrij is ga ik deze registreren en hier ga ik dan mijn blog mee starten.

Waarom dit belangrijk is lees je onder de afbeelding. 

Werkt Google Keyword tool niet, google dan keyword tool en er staan zat andere alternatieven.

Wat is een goede domeinnaam

Waarom is het belangrijk om een gerelateerd domeinnaam te kiezen?

Wat hierboven staat is maar een voorbeeld, maar ik denk dat je begrijpt wat ik bedoel. Maar voordat je een domeinnaam gaat registreren zal ik je eerst vertellen waarom een gerelateerd domeinnaam belangrijk is.

Om veel bezoekers te krijgen ben je heel erg afhankelijk van Google, sta je met verschillende zoekwoorden bovenaan in Google dan heb je gratis gerichten bezoekers.

Daarom is een zoekwoord gerelateerd domeinnaam zo belangrijk het helpt je om bovenaan te komen in Google met de zoekwoorden van je domeinnaam. Als je bovenaan komt in Google met de zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden heb je al snel gerichte en misschien wel betalende bezoekers.

Wil je dus beginnen met affiliate marketing dan is een gerelateerd domeinnaam heel belangrijk!

Aanrader! wil je echt beginnen met affiliate markering, klik dan hier en volg de cursus, de cursus is niet duur en zeker de moeite waard. Ik heb het ook geleerd door deze cursus.

Waar kan je het beste en het goedkoopste een domeinnaam bestellen en wat kost dat.

Inmiddels ben ik al een aantal jaar bezig met affiliate marketing, ik heb op dit moment 33 domeinnamen maar slechts 4 domeinnamen gebruik voor 4 websites. Ik hoop in de toekomst alle domeinnamen nog te gebruiken. Voor het registreren van een domeinnaam en natuurlijk gebruik van hosting gebruik ik altijd versio.nl Versio.nl is één van de goedkoopste in Nederland en ik ben aardig tevreden.

Een domeinnaam (.NL) kost bij versio.nl slecht € 3,99 per jaar. Dat is natuurlijk niet veel en het investeren meer dan waard.

Wil je een mooi domein, een mooie website en geld verdienen als blogger, dan raad ik je aan om de cursus van Internet succes gids te volgen. (heb ik ook gedaan.) Klik dan hier voor de cursus. 

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan dit artikel. Wil je reageren dan kan dit onderaan deze pagina. Bedankt voor het lezen van het artikel “Wat is een goede domeinnaam”. 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *