Wat kun je met de cryptocurrencies?

Wat kun je met de cryptocurrenciesWat kun je met de cryptocurrencies? Dat is een goede vraag want de meeste mensen gebruiken het alleen maar om te investeren, maar de cryptocurrencies zijn natuurlijk bedoeld als betaalmiddel.

Cryptocurrencies staat voor versleuteld geld. Het werkt net als de gewone bank. Het enige verschil is dat er meer rente opzit.  Maar vergeet niet dat de waarde van de coin ook kan dalen. Dus je kan ook verlies maken.

 

Het aanschaffen en investeren in cryptocurrencies was in 2017 erg hot, en ook in 2018 zal het weer een hele hype worden. Steeds meer mensen zullen digitaal geld gaan kopen.

Dit hoeft natuurlijk geen bitcoin te zijn. In de afgelopen jaren zijn er al heel wat miljonairs bijgekomen door te investeren in verschillende cryptocurrencies.

De bekendste cryptocoin is de bitcoin, het lijkt me sterk dat je nu denkt dat je daar nog nooit van gehoord hebt. De waarde van de bitcoin is de afgelopen jaren ontzettend veel gestegen, op moment van schrijven is één bitcoin € 8811,- euro waard. Ook is de bitcoin bedoeld om er mee te betalen, echter zijn er heel wat mensen die het zien als een investering. Hieronder live wat de bitcoin nu waard is.

Harm van Wijk: Eigenaar van beleggen.com wil je graag alles vertellen over de bitcoin en hoe je maandelijks een rendement van 20% pakt

hoe kan ik bitcoins kopen?

21 mei 2010 was de bitcoin € 0,0001 waard, stel je had er een 2010 honderd gekocht was je nu binnen. Helaas heb ik dit zelf ook niet gedaan. 

Wat kun je met de cryptocurrencies?

Wat ik in het begin al zei, het is bedoeld om betalingen mee te doen of betalingen mee te ontvangen. Het werkt heel simpel en direct, je hoeft dus geen dag te wachten tot je je geld hebt maar je kan het vrijwel direct zien in je wallet.

De meeste mensen kopen nu digitaal geld om te investeren en hopen daarmee rijk te worden. En dat is vele al gelukt. Maar zo simpel is het niet meer, wil je één bitcoin kopen dan moet je al snel € 8000,- of meer neerleggen.

Gelukkig kan je ook al beginnen met de bitcoin met slechts € 50,- maar je ontvangt dan bijv. 0,000001 bitcoin. Als de bitcoin gaat stijgen kan je goed zien dat je  euro’s snel hoger worden.

Natuurlijk kan je ook investeren in een andere crypto coin’s die veel minder waard zijn dan de bitcoin. Bijv. de Gulden is erg interresant.

De meest bekende cryptocurrencies.

Inmiddels zijn er naast de bitcoin erg veel coins bijgekomen. De bekendste en de grootste is natuurlijk de bitcoin, maar welke coins zijn ook groot en de moeite waard om te bekijken en misschien wel te investeren.

De top 10 cryptocurrencies volgen de grootste website Coinmarketcap. 

  1. Bitcoin
  2. Ethereum
  3. Ripple
  4. Bitcoin Cash
  5. Cardano
  6. Litecoin
  7. Stellar
  8. NEM
  9. NEO
  10. EOS

Zelf investeer ik het meest in de Gulden, ik vind de Gulden app super gebruiksvriendelijk en ik heb echt vertrouwen in de coin omdat heel Nederland al sinds de euro zeurt over de dat de gulden terug moet komen.

Dat niet alleen de Gulden kan je kopen voor € 0,21 per Gulden (24-01-18) Dus een goede kans om direct en simpel in te stappen. Lees de website van Harm van Wijk van beleggen.com en je gaat een hoop leren en het is een goede kans om er ook veel mee te verdienen.

Harm van Wijk: Eigenaar van beleggen.com wil je graag alles vertellen over de bitcoin en hoe je maandelijks een rendement van 20% pakt

hoe kan ik bitcoins kopen?

Als je wilt reageren op dit artikel dan kan dit onderaan deze pagina.

Als je wilt reageren op dit artikel dan kan dit onderaan deze pagina.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *