Werkende manieren om online geld te verdienen?

Werkende manieren om online geld te verdienen?

Werkende manieren om online geld te verdienen? Op forums en verschillende blogs kom ik regelmatig mensen tegen die op zoek zijn naar een werkende manier om online geld te verdienen, meestal wordt er dan gepraat over geld verdienen met enquêtes invullen of het openen van een mails of andere simpele manieren om geld te verdienen. Je kunt hier inderdaad geld mee verdienen, hooguit een tientje per maand.  Gelukkig weet ik wat wel werkt, en het is niet simpel en je moet er echt voor werken maar echt iedereen kan het. Dus stop met zoeken en lees snel verder. 

Werkende manieren om online geld te verdienenWerkende manieren om online geld te verdienen?

Ik ga je niet beloven of garanderen dat jij straks duizenden euro’s per maand gaat verdienen. Ook ga ik je niks verkopen, ik ga op deze pagina alleen maar laten zien hoe ik geld verdien op internet. Maar ook wat de stappen zijn zodat ook jij dit kunt realiseren.

Ik was net als jij, opzoek naar manieren om geld te verdienen via het internet. Ik heb verschillende website’s gehad en webshops. Doordat de concurrentie vaak moordend is moet je al een goed concept hebben om hier je geld mee te verdienen. Dat niet alleen je was er echt veel mee bezig, je had voorraad nodig en dan moest je nog maar zien hoe je het ging verkopen.  De aanschaf van een grote voorraad kost veel geld wat niet iedereen heeft. Hiermee ben ik na een tijdje dan ook gestopt.

Ongeveer 2 jaar geleden was ik nog steeds op zoek naar leuke manieren om geld te verdienen en kwam toevallig op de website van internet succes gids. In eerste instantie dacht ik weer een website die van alles belooft maar uiteindelijk niks waarmaakt. Maar na goed onderzoek doen en het forum van internet succes gids doorspitten zag ik dat veel mensen als succes hebben gehad met de cursus van internet succes gids.

Voor slechts € 47,- en een garantie van 30 dagen wilde ik het wel proberen, en ik zal je zeggen zonder deze cursus was ik echt niet waar ik nu ben, ik verdien nu gemiddeld € 810 ,- per maand via internet. (naast mijn baan.) Hieronder ga ik je uitleggen hoe.

Lees hier het verhaal van Jacko Meijaard, maker van internet succes gids. 

Hoe verdien ik nu gemiddeld € 810,- per maand.

Jacko Meijaard de maker van de cursus met maar liefst 70 video’s heeft me enorm op weg geholpen, door hem weet ik nu hoe ik geld kan verdienen op internet. Hoe? met affiliate marketing. Met affiliate marketing promoot je producten van andere bedrijven en verdien je commissie van soms wel € 27,- tot € 100,- per verkoop. Maar dan ben je er nog niet je moet natuurlijk wel het affiliate product promoten. Je leert van Jacko Meijaard hoe je eenvoudig een website moet maken en hoe je de affiliate producten kan promoten.

Inmiddels heb ik 3 website’s waar ik mijn geld mee verdien. Iedereen kan dit zelf vanuit thuis. Het enigste wat je nodig hebt is een paar uur tijd in de week en een computer. Een voorbeeld van mijn één van mijn website’s is koffersale.nl. Op koffersale.nl promoot ik koffers en andere reisproducten. Deze website heb ik gemaakt aan de hand van de cursus van internet succes gids. Elke week schrijf ik een blog bericht van minstens 300 woorden. Door dit te doen kom ik hoger in Google en heb ik meer bezoekers. Stel er zoekt iemand op Google naar een mooie koffer, deze persoon komt dan terecht op koffersale.nl en ziet een mooie koffer.  Als deze persoon op een van de koffers klikt op mijn website, dan worden ze doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Als het product wordt besteld verdien ik 8% commissie, dit gaat volledig automatisch. De uitbetalingen worden een keer per maand gedaan. In de internetsuccesgids worden een aantal platformen gedeeld waar jij een account kunt aanmaken en producten vanaf kunt halen om te promoten.

Lees hier het verhaal van Jacko Meijaard, maker van internet succes gids. 

Wat moet je nu precies doen.

De cursus van internet succes gids is een echte cursus waar je uiteindelijk echt geld mee kan verdienen. Hoeveel geld je kan verdienen ligt aan jezelf. Dit kan honderd euro per maand zijn maar ook € 1000,- of meer zijn. Dit is afhankelijk van de tijd die je erin steekt en op welke manieren jij je website gaat promoten (Instagram, Facebook, Twitter). Even in het kort wat je gaat leren als je besluit de cursus te gaan volgen.

  • Bij de eerste video ga je leren wat affiliate marketing precies is en hoe je er geld mee kunt verdienen. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe affiliate marketing werkt en hoe jij dit kunt toepassen.
  • Je leert een domeinnaam registreren.
  • Je leert een WordPress website online te zetten. Dit is net als mijn websites binnen een paar klikken gebeurd.
  • Welke instellingen, plugins etc. je moet gebruiken.
  • Je gaat leren hoe je een pagina moet aanmaken.
  • Hoe je blog berichten moet maken.
  • Wat de beste manieren zijn om je affiliate product te promoten.
  • En als laatste hoe je gerichte bezoekers krijgt.

Dit is een korte samenvatting van wat je gaat leren, maar de complete cursus bestaat uit 70 video’s. (Lees hier mijn internet succes gids review.) Het belangrijkste van deze cursus is dat je niet moet verwachten dat je vandaag al geld verdient en dat je echt moet volhouden. Je moet eerst zaaien en dan pas oogsten. Je dient wel wat werk te verrichten met het promoten van je site en het schrijven van blogberichten.

Lees hier het verhaal van Jacko Meijaard, maker van internet succes gids. 

Internet succes gids Forum

Duizenden mensen zijn je al voorgegaan, ik durf niet te zeggen dat ze allemaal succes hebben maar ik zeker wel en als je op het forum van internet succes gids wat gaat inlezen, dan zijn er zeker meer die succes hebben. Als je begint aan de cursus dan wordt je ook lid van het forum. Je kunt hier je succes delen of vragen stellen, heb je je eerste website online laat het zien aan alle forum leden en je krijg feedback en tips om je site te verbeteren. Ideaal dus.

Ben je echt opzoeken naar werkende manieren om online geld te verdienen dan is dit absoluut het de beste optie. 80% van de websites op het internet verdienen geld met affiliate marketing. Denk hierbij aan de vergelijkingssites, dealsites, overstapsites en ga zo maar door. Achter bijna alle websites zit een verdienmodel.

Lees hier het verhaal van Jacko Meijaard, maker van internet succes gids. 

Als je me nog niet gelooft lees dan het artikel op het AD over Jacko Meijaard. 

Bedankt voor het lezen, ik hoop dat je echt begint aan de cursus en als je succes hebt laat het me dan weten door hieronder te reageren. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *